Blog

Wil jij onze blogs rechtstreeks in je mailbox ontvangen?
Schrijf je dan hier in!

* verplicht

‘Onze kinderen vormen een vergeten doelgroep terwijl ze zo veel meer verdienen!’

Ook kinderen met een lichamelijke en verstandelijke beperking kunnen een sportwens hebben. Onno en Margriet Kukler weten er alles van. Hun zoon Sandro wilde dolgraag voetballen, net als zijn oudere broer, maar bij een reguliere voetbalclub lukte dat niet en een G-voetbalteam was er niet in Groningen. Wat er niet is, moet er komen, dachten Onno en Margriet. Inmiddels bestaat Kids United al bijna twintig jaar. In deze blog vertelt Margriet over het ontstaan van de club en over hoe zij en Onno de toekomst zien.

HO Link conferentie in Papendal groot succes

Op 16 en 17 juni vond de HO Link plaats in Papendal, een tweedaagse conferentie, georganiseerd door DUO en Stichting Studielink. John van der Molen, softwaretester bij Progress Onderwijsondersteuning, was erbij en vertelt hoe hij de conferentie heeft ervaren.

Veilige verkiezingen? Zo doe je dat!

Als je je verkiezingen serieus neemt, zorg je dat ze veilig verlopen. In deze blog vertelt Nienke Wobbes, consultant bij Progress Verkiezingen, waarom dat soms ook betekent dat we ‘nee’ moeten verkopen. En waarom dat goed is.

Breens en wat dit betekent voor het noorden van Nederland

Het hart van Progress Onderwijsondersteuning ligt in Noord-Nederland. Dat is niet veranderd, nu we onderdeel zijn van Breens Network. In deze blog vertelt Jan Batteram wat deze verandering betekent voor onze rol als werkgever in dit mooie deel van Nederland.

Onze eerste honderd dagen bij Breens Network

Honderd dagen geleden werden we onderdeel van Breens Network. Hoe deze eerste honderd dagen zijn verlopen, vertelt Jan Batteram in deze blog.

;