Blog

Samenwerking Noord boeit en bindt

Samenwerking Noord verbindt IT-professionals uit de drie noordelijke provincies. Zij doen dit door deze professionals met elkaar en met andere werkgevers in contact te brengen en netwerk- en kennisbijeenkomsten te organiseren. Een waardevol initiatief dat organisaties helpt elkaar te versterken.

Flexibilisering in het onderwijs. Haalbare kaart of utopie?

Flexibilisering in het onderwijs is een hot topic. Maar wat houdt dat in voor het onderwijs, de onderwijsinstellingen en de ondersteunende systemen?

Hoe wij de Universiteit van Curaçao de cloud inhielpen

Het voordeel van een SaaS-oplossing is dat alles op afstand geregeld kan worden. Maar wij hebben graag direct contact met onze klanten. Ook als die wat verder weg zitten. Zelfs als het om de Universiteit van Curaçao gaat dus. OK, toegegeven, voor een werkplek met witte stranden en wuivende palmbomen hebben we wel wat over. Dus reisden directeur Jan Batteram en softwareontwikkelaar Herman de Groot af om de universiteit aldaar te helpen met de overstap naar Progress.NET. Herman neemt ons mee naar 'the Caribbean'.

Maak kennis met Fons, onze man op kantoor

Thuiswerken, we weten er inmiddels meer van dan ons lief is. Toch zitten niet alle kantoormedewerkers thuis. Fons, een van onze softwareontwikkelaars, weet nog steeds trouw de weg naar ons kantoor te vinden. Waarom dat fijn is voor Fons, en handig voor zijn thuiswerkende collega’s, vertelt hij in deze blog.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je had

Als je wil dat dingen anders gaan, of dat nu in je privéleven is of zakelijk, moet je ook dingen anders doen. Wij mensen zijn zulke gewoontedieren, dat valt nog niet mee. Maar als je de dingen blijft doen zoals je ze altijd deed, zal je ook krijgen wat je altijd kreeg. Zo simpel is het. Veranderen vraagt dus om een beetje lef en een open houding.

;