Op naar een gezond en verdraagzaam 2022

Op naar een gezond en verdraagzaam 2022

2022 strekt zich als een heel nieuw, vers jaar voor ons uit. Onze wens is dat het vooral een gezond en verdraagzaam jaar wordt.

Pittige tijden

Het afgelopen jaar was – op z’n zachtst gezegd – pittig. Wel thuiswerken, niet thuiswerken, wel vrijdagmiddagborrels, geen vrijdagmiddagborrels, hybride werken, het was even wennen, maar we hebben het gered met z’n allen. Het was ook een jaar waarin we onze collega’s veel te weinig live hebben kunnen zien, maar dat heeft niets afgedaan aan de fijne cultuur die er in ons team heerst. Die cultuur koesteren we en dat maakt dat veel collega’s al decennialang bij ons werken. Met z’n allen de schouders ergens onder zetten, om zo de klant verder te helpen, dat verbindt ons.

Verdraagzaamheid

Wij hopen dat iedereen in goede gezondheid en in – fysieke, virtuele of hybride – aanwezigheid van vrienden en geliefden het nieuwe jaar heeft kunnen verwelkomen. Het nieuwe jaar heeft ongetwijfeld uitdagingen voor ons allen in het verschiet, maar laten we er opnieuw het beste van maken. Als we met z’n allen een beetje verdraagzaam zijn, wordt 2022 vast een heel mooi jaar. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in.

Meer weten?

Wil je ook graag met ons aan de slag of mogen we in 10 minuten ons systeem aan je uitleggen? Bel of mail ons: 050 - 205 35 30 | info@progressonderwijs.nl

Jan Batteram


;