Hoe kunnen we jou helpen

In een bizarre tijd als deze willen we extra graag dat het goed met jullie gaat. Net als altijd willen we een helpende hand bieden. Dit is nu waarschijnlijk urgenter dan anders, want de situatie is onzeker. We zijn ons hiervan bewust. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen over bijvoorbeeld Selectie en Plaatsing of andere vragen die je hebt met betrekking tot onderwijs en software. Dit sluit ook aan bij onze drijfveer. We vertellen in ons allereerste blog waarom wij doen wat we doen én geven een kijkje achter de schermen.

Nog meer dan normaal komt nu onze teamspirit naar boven. We zijn als team van 18 man enorm betrokken bij elkaar en onze klanten. We zijn betrokken mensen die bevlogen hun vak uitoefenen. Een bijkomstigheid hiervan is dat de meeste gesprekken tijdens de lunch over technische aspecten gaan. Daarnaast zijn er lange inhoudelijke discussies. Met als resultaat een betere oplossing voor ‘onze’ instellingen. Ook hebben we onze dagelijkse stand-up meeting om 12:00 uur. Hierin bespreken we wat we hebben gedaan, waar je tegen aanloopt en waar hulp bij nodig is.

Onze drijfveer

Dit typeert ook onze drijfveer en waarom we ons werk zo leuk vinden. Om een oplossing zo goed mogelijk te maken en om echt meerwaarde te leveren. Wanneer wij van jou te horen krijgen dat de oplossing heel fijn is en dat je een luisterend oor hebt gehad, dan halen we hier veel voldoening uit. We zijn helemaal tevreden wanneer men ook nog eens ons systeem snel eigen heeft gemaakt en hierdoor direct vooruitgang boekt.

Techneuten met onderwijskennis

Wat ons uniek maakt is dat we enerzijds op technisch en functioneel vlak uitblinken, maar ook verstand hebben van het onderwijsproces. We leveren niet alleen een software-tool, maar we duiken ook in de organisatie. Daarnaast spelen we proactief in op veranderingen en denken we mee met de uitdagingen die onze klanten tegenkomen. Waar het kan proberen we al 10 stappen vooruit te denken, zodat de focus op het onderwijs en de studenten kan blijven. Zeker in deze tijd is dit heel fijn.

Flexibele organisatie

We zijn een flexibele organisatie die snel inspeelt op veranderende situaties en we begrijpen de onderwijsondersteunende processen heel goed. Die flexibiliteit komt nu natuurlijk nog meer om de hoek kijken. Vandaag besluit een onderwijsinstelling iets of komen er nieuwe maatregelen vanuit de overheid voor het onderwijs; wij kunnen in de software bij ‘onze’ instellingen meteen aanpassingen maken. Vaak zien we ook welke kant het op gaat en vertellen we welke mogelijkheden er zijn. We staan klaar om vandaag iets te maken, zodat men het morgen kan gebruiken.

In onze volgende blogs inspireren we je graag met de volgende onderwerpen :

  • Hoe zorg je voor meer flexibiliteit?
  • Wat doe je wanneer een systeem niet werkt of uitvalt?
  • Hoe kun je zo efficiënt mogelijk werken?
  • Kun jij jouw studenten goed en snel genoeg bedienen?

Heb je vragen? Mail of bel ons gerust: info@progressonderwijs.nl | 050 - 205 35 30

Groeten,

Jan Batteram


;