Breens en wat dit betekent voor het noorden van Nederland

Het hart van Progress Onderwijsondersteuning ligt in Noord-Nederland. Dat is niet veranderd, nu we onderdeel zijn van Breens Network. In deze blog vertelt Jan Batteram wat deze verandering betekent voor onze rol als werkgever in dit mooie deel van Nederland.

Lokaal aanwezig

Nu we onderdeel zijn van Breens Network zijn we vertegenwoordigd door heel Nederland. We hebben locaties van Etten-Leur tot Amsterdam en van Zwolle tot Groningen. Onze filosofie is echter local for local, dus we laten een Groninger dingen in Groningen doen en niet in Etten-Leur. Breens Network en Progress willen ook in Noord-Nederland een belangrijke onderwijspartner van de lerende bevolking zijn, van mbo tot wetenschappelijk onderwijs, en dat doen we door lokaal aanwezig te zijn.

Kennis en kunde uit het noorden houden in het noorden

Op dit moment hebben we twee mooie vacatures uitstaan. We zoeken een softwareontwikkelaar die ons team wil versterken, maar we zoeken ook afstudeerders die ons scrumteam kunnen helpen om de kwaliteit, performance en onderhoudbaarheid van onze applicatie te verbeteren. Daarmee willen we heel nadrukkelijk de kennis en kunde die we in het noorden hebben, ook daar houden. Door hier een goede werkgever te zijn, voorkomen we een kennisdrain richting de Randstad. Met alle producten en diensten die wij als Progress in ons pakket hebben, kunnen we mooie, uitdagende functies bieden.

Groene voetafdruk

Op termijn kunnen natuurlijk ook functies rondom andere producten en diensten van Breens Network een plek in Groningen krijgen. Als een Groninger wordt aangenomen als security-functionaris, kan die natuurlijk prima vanuit Groningen zijn, haar of hun werk doen. Het zou vreemd zijn iemand te verplichten naar Etten-Leur te verhuizen omdat daar het betreffende merk het hoofdkantoor heeft. Dat zou niet alleen zonde zijn van de kennis die daarmee uit het noorden verdwijnt, we willen ook aan onze groene voetafdruk blijven werken. Want ook op het vlak van duurzaamheid hebben Progress en Breens elkaar gevonden.

Meer weten?

Vooruitgang begint wat ons betreft met het stellen van de juiste vraag. We hebben nog zeker niet alle antwoorden, maar we zijn hard op weg. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel of mail ons: 050 - 205 35 30 | info@progressonderwijs.nl. Is goed programmeren jouw passie en heb je ervaring met C#, Typescript, SQL of CSS, dan ben jij misschien wel onze nieuwe puzzelaar! Neem gerust contact op met Jan Batteram.

Jan Batteram


;